Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Jonge Mingyur Rinpocse és Eric Swanson

Életöröm

A boldogság titkának és tudományának kulcsa

Várható megjelenés: 2022.   


Előrendelés

 


Mingyur Rinpocse örömmel és telhetetlen kíváncsisággal szövi össze a tibeti buddhizmus, az idegtudomány és a kvantumfizika alapelveit oly módon, hogy az alapvetően megváltoztatja az emberi tapasztalásról alkotott megértésünket. A meditációs gyakorlatok segítségével pedig lehetőséget kínál az olvasóknak, hogy felismerjék saját elméjük korlátlan lehetőségeit.
Ez az úttörő munka, amelyhez Daniel Goleman írt előszót, arra hív bennünket, hogy vegyünk részt a meditáció gyakorlása mögött meghúzódó titkok feltárásában. Az idegtudósokkal együttműködő szerző világos betekintést nyújt a modern kutatásokba, amelyek azt jelzik, hogy a meditáció szisztematikus elsajátítása és gyakorlása képes fokozni az agy azon területeinek aktivitását, amelyek a boldogsághoz és az együttérzéshez kapcsolódnak.


„Ez az üdítő könyv újabb jele annak, hogy a buddhizmus következő generációja kreatív, kultúrákon átívelő és interdiszciplináris… Friss lehelet a meditációs teremből: kedvességgel, életerővel és szellemesen megírt könyv.”


(Publishers Weekly)


„Rendkívüli ugyanabban a könyvben látni a hagyományvonal, az együttérzés, a téridőhab és a limbikus rezonancia szavakat… Az Életöröm személyes, olvasmányos, csodálatosan meleg és világos útmutató, melynek célja, hogy megváltoztassuk azt, ahogyan önmagunkat és a világot látjuk.”

(Sharon Salzberg)Raktáron
4 000 Ft
Nem vásárolható!
Adatok
Életrajz

MINGYUR RINPOCSE 1975-ben született a nepáli Nubriban, a híres meditációs mester, Tulku Urgyen Rinpocse lekisebb fiaként. Formális szerzetesi tanulmányait tizenegy esztendősen kezdte, majd két év múlva megkezdte első hároméves elvonulását.

Napjainkban tanításai integrálják a tibeti képzés gyakorlati és filozófiai tanait a Nyugat tudományos és pszichológiai megközelítésével. Mingyur Rinpocse nevezetes arról, hogy világos és közérthető módon adja közre a meditáció gyakorlatát. Amellett, hogy három kolostor apátja, a Tergar nemzetközi meditációs közösséget is vezeti, amelynek száz központja van világszerte.

 

Harminchat esztendős korában titokban elhagyta Indiában lévő kolostorát, hogy négy és fél éves vándorló elvonulásra induljon, melynek során hegyi barlangokban lakott, és falusi utcákon élt.

Hasonló termékek