Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

A szeretet mint életforma
A szeretet mint életforma
2 499 Ft
2 163 Ft

Gary Chapman

A szeretet mint életforma

Míg Chapman szeretetnyelvekről írt könyveinek témája a szeretet kommunikációja, ebben a könyvben azokat a vonásokat veszi sorra, melyeket a szeretet mint magatartásforma magába foglal. Ezek a következők: kedvesség, türelem, megbocsátás, udvariasság, alázat, nagylelkűség, őszinteség. "Az egyes tulajdonságokról szóló fejezetek önfelmérő kérdőívet, gyakorlati útmutatót, és a feldolgozást segítő kérdéseket tartalmaznak, melyek a szeretetre jellemző magatartásformák elsajátítását segítik elő. Könyvét tanácsadói gyakorlatából és a mindennapi életből vett példákkal és esetekkel teszi olvasmányossá.

„A szeretet jelenségének tanulmányozása során a szeretetteljes ember hét jellemző vonására lettem figyelmes, melyek a következők: kedvesség, türelem, megbocsátás, udvariasság, alázat, nagylelkűség, őszinteség. Ez a hét vonás nem homályos érzelmeket takar, hanem olyan magatartásformákat és szokásokat, amelyeket bárki elsajátíthat, aki a szeretet mellett dönt. Ha ezeket a hétköznapokban megvalósítható, alapvető gyakorlati vonásokat mindennapos készséggé fejlesztjük magunkban, figyelemreméltó eredményt érhetünk el: kapcsolataink kielégítőbbé és örömtelibbé válnak.”

(Gary Chapman)


Raktáron
13
2 499 Ft
2 163 Ft
Adatok
Életrajz
Gary Chapman a szeretetnyelvekről szóló sikerkönyvek szerzője. Család- és párterapeutaként több mint harminc éve foglalkozik házassági tanácsadással. Könyvei, melyeknek fő témája a szeretet kommunikációja, több millió példányban keltek el világszerte. Chapman előadóként is népszerű, Amerika-szerte tart hétvégi házasságfejlesztő előadásokat és szemináriumokat, és saját rádióműsort vezet. Észak-Karolinában él feleségével, két felnőtt gyermeke van.
Hasonló termékek