Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Beteljesült kívánságok
Beteljesült kívánságok
2 793 Ft
2 418 Ft

Wayne W. Dyer, Dr.

Beteljesült kívánságok

A teremtés művészetének magasiskolája

életünk legnagyobb ajándéka a képzeletünk. Mindannyian képesek vagyunk elsajátítani a teremtés művészetét, melynek segítségével minden kívánságunkat valóra válthatjuk. A világ egyik legnagyobb spirituális tanítója könyvében megmutatja, hogyan alakíthatjuk át az önmagunkról alkotott, sokszor gátló elképzeléseinket, s hogyan teljesíthetjük be spirituális küldetésünket annak érdekében, hogy nap mint nap mi magunk is megéljük a teremtés csodáját.

A szerző nem csak arra bátorít, hogy képzeljük el és érezzük át mindazt, amit a világában látni és tapasztalni szeretnénk, hanem a könyvben leírt módszerek segítségével a kezünkbe adja az életünk irányításához szükséges eszköztárat. Képessé tesz bennünket arra, hogy megfeleljünk igazi feladatunknak és fenntartsuk a kapcsolatot létezésünk Forrásával. 

Ez a könyv segít, hogy valóban meglásd Isteni mivoltodat, hogy tudd, már most is megvan benned az a láthatatlan, felsőbb éned, amely elvezet a teremtés művészetének magasiskolájáig. Képzelőerőd szándékos és tudatos irányításával TE is képes vagy elérni a teremtés mesterfokára. Ha csodára vágysz, teremtsd meg a semmiből!


Raktáron
13
2 793 Ft
2 418 Ft
Adatok
Életrajz
Dr. Wayne W. Dyer (1940 May 10, - ) nemzetközileg elismert tanító. Az önsegítés területén több, mint harminc népszerű könyve jelent meg. A Watkins Review által összeállított, a jelenlegélő legnagyobb spirituális befolyással bíró tanítókat tartalmazó névsorban Wayne Walter Dyer 2011-be Őszentsége, a Dalai Láma mögött a harmadik helyen szerepel.
Hasonló termékek