Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Gyógyító jóga
Gyógyító jóga
2 494 Ft
2 159 Ft

Dr. Peter Konopka

Gyógyító jóga

Gyógyító jóga - Egészség és ellazulás az egész testnek

Ebben a könyvében könnyen kivitelezhető és egymással különféleképp kombinálható gyakorlatokat találunk, amelyek célzottan és mellékhatások nélkül segítenek különböző panaszok esetén. - A jóga rendszere: alapok és filozófia, relaxáció, légzés, meditáció és táplálkozás - Gyakorlatok (ászanák): puha ászanák a test nyitására; erősítő ászanák megerősítéssel, ászanák minden napra - A következő panaszok enyhítésére és gyóyítására: magas vérnyomás, burnout szindróma, depresszió, kimerültség, szívpanaszok, fejfájás, hátfájás, alvászavarok, stressz, emésztési problémák, változókori panaszok és egyéb panaszok esetén
Nemzetközi tanulmányok és élettani kutatások igazolják a jóga gyógyító erejét. Antibiotikumok helyett jóga, bétablokkoló helyett meditáció, asztma ellen légzésgyakorlatok: a jóga nagyon hatékony terápia!
Az egyszerű jógagyakorlatok jótékony hatással vannak a testre, szellemre és lélekre. A belgyógyász és a sportorvos dr. Peter Konopka, aki 40 éve foglalkozik jógával, évtizedek óta bevált gyakorlatokat - ászanákat - gyűjtött össze.

Raktáron
13
2 494 Ft
2 159 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek