Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Main, John

Jöjj el Uram! - Az Úr eljött!

52 mantrameditációs beszéde

John Main beszédeinek ez a gyűjteménye, a Jöjj el Uram! – Az Úr eljött!, részét képezik annak a szellemi örökségnek, amely a mai napig ösztönzést nyújt csoportoknak és egyéneknek a világ számos pontján. John Main látta és érezte mai világunk szellemi éhségét, erkölcsi zavarodottságát, egyéni szorongásait, identitásválságát. Látta és megtapasztalta, amint vallási intézményeink számos tekintetben kudarcot vallanak e szellemi éhség csillapításában.

Mi John Main tanításának lényege?

Nagyszerű spirituális megérzéssel felismerte, hogy a mai ember önmaga és élete értelmének keresése közben valójában Istent kutatja. Azt tanította, és saját életének példájával is bizonyította, hogy a szemlélődő imádság egyszerű módszere képes kielégíteni ezt a keresést. A hiányzó láncszem, a gondolatok, a szavak és képek nélküli imádság, azaz a meditáció újrafelfedezésével a keresztény örökség egyik alapvető elemét emelte vissza a keresztény életbe. Ez a kiadvány egy olyan szellemi mester halhatatlan örökségének része, aki életét annak szentelte, hogy tanítsa korunk új vallásos kifejezésformáját – a csend nyelvét.

Nincs raktáron
20
2 250 Ft
1 802 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Életrajz
John Maint a huszadik század nagy szellemi vezetõi között tartják számon, akinek keresztény meditációról szóló tanítása sokak életét megváltoztatta.
Hasonló termékek