Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Párkapcsolat körkép (CD melléklettel)
Párkapcsolat körkép (CD melléklettel)
3 192 Ft
2 763 Ft

Popper Péter

Párkapcsolat körkép (CD melléklettel)

Ez a második könyv -az első "Az élet Sója" címmel jelent meg 2011-ben- amelynek alapjául a szerző 2004 és 2010 között felvett vidéki és budapesti előadásai szolgáltak. Természetesen előfordulhatnak átfedések a már megjelent könyveivel - ez elkerülhetetlen. Ennek ellenére újdonságként hatnak ránk. Tökéletesen érezhető az előadás hangulata, mely külön izgalmassá teszi számunkra, olyan érzést keltve bennünk, mintha ott ülnénk és hallgatnánk Popper Pétert a varázslatos előadót.

Ez a könyv sok előadásból állt össze, mely a kapcsolatok, párkapcsolatok mindenkit foglalkoztató témáját járja körül, és hasznos alapokat, fontos ismereteket kapunk önmagunkról és mindarról, amit ebben a témában érdemes tudni. Különlegessége a könyvnek a szerző hangjával megszólaló válogatás CD melléklete.


Raktáron
13
3 192 Ft
2 763 Ft
Adatok
Életrajz
Pszichológus, egyetemi tanár, író, a pszichológiai tudományok kandidátusa. Popper Péter a Lenin Intézetben, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanult filozófiát, logikát és pszichológiát. A diplomája megszerzését követően a Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola előadója lett, ezt követően pszichológusként dolgozott a Fiatalkorúak Átmeneti Nevelőintézetében. 1960-tól az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán volt tudományos ösztöndíjas dr. Kádár Miklós professzor mellett. További mesterei dr. György Júlia és P. Liebermann Lucy voltak. 1963-tól a SOTE I. Sz. Gyermekklinika pszichológiai osztályának tudományos munkatársa, majd főmunkatársa volt. 1980 és 1992 között a SOTE Orvospszichológiai Oktatási csoportvezetőjeként dolgozott, egyetemi docensi majd egyetemi tanári beosztásban. Klinikai szakpszichológusi és pszichoterápiás szakképesítést szerzett. Hosszabb időt töltött Oroszországban és Indiában. 1992 és 1994 között az izraeli Bar-Ilan Egyetem vendégprofesszora volt. 1974-től 1990-ig a Magyar Pszichológiai Szemlét szerkesztette. 1994 és 1996 között a miniszterelnök személyes tanácsadójaként tevékenykedett. A Magyar Tudományos Akadémia Pszichológiai Bizottságának és Tudományos Minősítő Bizottságának a tagja volt. Két cikluson át tagja volt a Nemzetközi Alkalmazott Lélektani Társaság Végrehajtó Bizottságának. Fő kutatási területe kezdetben a klinikai pszichológia, majd az összehasonlító valláspszichológia. Számos könyve jelent meg, több mint 300 publikációja. Bemutatták két színdarabját és egy táncjátékát. Emellett tévéműsoraiért többször részesült nívódíjban. A Magyar Köztársaság Középkeresztjével, Török Sándor díjjal, Fehér Rózsa díjjal és Demény Pál emlékéremmel tüntették ki. Forrás: saxum
Hasonló termékek