Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Spiritualitás a gyakorlati életben
Spiritualitás a gyakorlati életben
3 500 Ft
3 000 Ft

Szvámí Véda Bháratí

Spiritualitás a gyakorlati életben

Adósságot törlesztünk ezzel a könyvvel. Szvámí Véda Bháratí 2013-ban összehívta tamítványait a világ 26 országából, és csendfogadalmat tett a következő öt évre. Akkor még nem tudtuk, hogy ebből csaknem három évet már nem ebben a földi ruhában tölt velünk. 

Ezen a 2013-as találkozón elmondta legfontosabb útmutatásait tanítványai számára, és egy kis könyvben összefoglalta ezek gyakorlati életre vonatkozó eszenciáját Sadhana in Applied Spirituality címen. Ezt a könyvet tartja most kezében a kedves olvasó, kiegészítve a tíz napon át elhangzott szóbeli tanításokkal a spirituális fejlődésről. 

Hagyományosan a Himalájai Tradíció gyakorló közössége 3-5 évente egy közösségi mantrát is kapott. Ekkor Szvámídzsí a Siva-szankalpa kimnuszt jelölte meg közösségi mantraként a következő évekre, és részletes útmutatást adott egy kis könyvben a mantra jelentéséről és használatáról. A szöveghez ezt az útmutatást is hozzácsatoltuk, hogy - ha évek múltával is - a magyar gyyakorlók számára minden tanítás elérhető legyen a további spirituális fejlődéshez. 


Raktáron
14
3 500 Ft
3 000 Ft
Adatok
Kia
Himalájai Jóga
Hasonló termékek