Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Lehorgonyozva
Lehorgonyozva
3 900 Ft
3 600 Ft

Deb Dana

Lehorgonyozva

Ismerd meg az idegrendszered a polivagális elmélet alkalmazásával!

Ha a mindennapi stresszt szinte életveszélyes fenyegetettségként éljük meg, annak oka van: az idegrendszer kibillent az egyensúlyi állapotából. A polivagális elmélet áttörést hozó felismerése az, hogy képesek vagyunk szabályozni a vegetatív idegrendszerünk működését, és ezzel visszatalálhatunk a jólléthez.

Lehorgonyozva című könyvében Deb Dana klinikai orvos és tanácsadó és szociális munkás a Stephen Porges által kidolgozott polivagális elmélet megközelítését alkalmazza a trauma hatásainak megértésére és feloldására, valamint a vegetatív idegrendszer szerepét szem előtt tartó munkamódszerek kialakítására. Közérthető ismertetést nyújt az elméletről, majd kipróbált, a hétköznapok során is jól használható technikákat ismertet a testünkhöz fűződő kapcsolatunk átalakítására. Segít elsajátítani azokat a készségeket, amelyek révén tudatosabbá válhatunk az idegrendszer állapotának pillanatról pillanatra bekövetkező változásaira, és kifejleszthetjük az élet kisebb és nagyobb kihívásaival való megbirkózás képességét.

"Deb Dana egyszerű gyakorlatok révén vezet bennünket, hogy megértsük és közelebbről megismerjük a vegetatív idegrendszerünket, és annak gyógyító képességeit bevonva kapcsolódjunk önmagunkkal és a társas világunkkal."

 

- DR. MÁTÉ GÁBOR,
A test lázadása és a Normális vagy
c. könyvek szerzője


Raktáron
8
3 900 Ft
3 600 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek