Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Én Az vagyok

"Vagyok, ami vagyok, sem formával rendelkező, sem forma nélküli, sem tudatos, sem tudattalan nem vagyok. Kívül vagyok mindezen kategóriákon."

"A dolgok történnek, ahogy történnek – ki tudná megmondani, miért és hogyan? Semmit nem szándékosan tettem. Minden jött magától – az elengedés, az egyedüllét, a befelé fordulás vágya."

"Amikor a vágyad nem tiszta és erős, nem ölthet alakot. Ezenfelül ha vágyaid személyesek, és a saját élvezetedet szolgálják, akkor a rájuk irányított energiád szükségképpen korlátozott; nem lehet több, mint amennyivel rendelkezel."

"Az élet folyója a fájdalom és az élvezet partjai között folyik. Csak akkor válik problémává, amikor az elme visszautasítja, hogy együtt áramoljon az élettel, és megreked a partoknál. Az élettel való együtt áramlás alatt elfogadást értek: jönni hagyni, ami jön, menni hagyni, ami megy."

A szattva mindenkor tiszta és erős. Akárcsak a nap, amelyet elsötétíthetnek a felhők vagy a por, de ez csak az érzékelő szemszögéből van így. Ne a nappal foglalkozzatok, hanem a sötétség okaival.