Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Életöröm
Életöröm
5 500 Ft
4 400 Ft

Jonge Mingyur Rinpocse és Eric Swanson

Életöröm

A boldogság titkának és tudományának kulcsa

„Itt igazi bölcsesség van. Friss és tiszta. Mingyur Rinpocse felkínálta nekünk azt, ami lényeges kapcsolat lehet Buddha és a kortárs idegtudomány valamint a fizika között. Könnyedén teremt összefüggéseket a látszólag eltérő és összetett tudományágak között, és csillogóvá varázsolja az utazást. Hangja nagylelkű, bensőséges és üdítően személyes.


Könyvrészletek ITT Lapozz bele ITT

Ahogyan többször is emlékeztet bennünket, önmagunkról és világunkról szerzett tapasztalatunk nem más, mint elménk interaktív kivetítése; és ami a legfontosabb, az elménk megváltozhat. Neuronjaink képesek megváltoztatni szerkezetüket és működésüket pusztán azáltal, hogy megfigyeljük mentális tevékenységünk áramlását. Ha otthonossá tesszük a pozitív tudatállapotokat - amilyen például a szeretetet vagy az együttérzést -, és ha korlátozó gondolati képződményeinket a hatalmas szabadsággá terévé alakítjuk, akkor elérhetjük azt, ami mindig is velünk volt: a tudat eredendő tisztaságának megélését – az igazi boldogságot. Olvasd el ezt a könyvet."

(Richard Gere)

„Ez az üdítő könyv újabb jele annak, hogy a buddhizmus következő generációja kreatív, kultúrákon átívelő és interdiszciplináris… Friss lehelet a meditációs teremből: kedvességgel, életerővel és szellemesen megírt könyv.”

(Publishers Weekly)

„Rendkívüli ugyanabban a könyvben látni a "hagyományvonal", az "együttérzés", a „téridő-tajték” és a "limbikus rezonancia" szavakat… Az Életöröm személyes, olvasmányos, csodálatosan meleg és világos útmutató, melynek célja, hogy megváltoztassuk azt, ahogyan önmagunkat és a világot látjuk.”

(Sharon Salzberg)

 


Raktáron
20
5 500 Ft
4 400 Ft
Adatok
Életrajz

MINGYUR RINPOCSE 1975-ben született a nepáli Nubriban, a híres meditációs mester, Tulku Urgyen Rinpocse lekisebb fiaként. Formális szerzetesi tanulmányait tizenegy esztendősen kezdte, majd két év múlva megkezdte első hároméves elvonulását.

Napjainkban tanításai integrálják a tibeti képzés gyakorlati és filozófiai tanait a Nyugat tudományos és pszichológiai megközelítésével. Mingyur Rinpocse nevezetes arról, hogy világos és közérthető módon adja közre a meditáció gyakorlatát. Amellett, hogy három kolostor apátja, a Tergar nemzetközi meditációs közösséget is vezeti, amelynek száz központja van világszerte.

 

Harminchat esztendős korában titokban elhagyta Indiában lévő kolostorát, hogy négy és fél éves vándorló elvonulásra induljon, melynek során hegyi barlangokban lakott, és falusi utcákon élt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek