Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Mooji

A vagyok előtt

Mooji mosolygós, pocakos alakja mellé leül egy kérdezni vágyó. Ám kérdését nem tudja feltenni, mert azonnal elneveti magát, és hosszú perceken át lesz rabja Mooji varázsának: egy szó sem jön ki torkán, és szinte már sír a nevetéstől.

A fenti történet (amely A Nevető Buddha című videóban megtekinthető) teljesen érthetővé válik, ha megéljük korunk egyik legőszintébb, legvalódibb spirituális tanítójának szavait. Mooji a szabadságról és belső békéről beszél nekünk, egyszerűen és érthetően. E könyve hosszú távon lesz segítség mindenki számára, aki szeretné felfedezni Önmagát, túl minden elváráson, elképzelésen.

Moojit világszerte ismerik, hallgatják és olvassák azok az útkeresők, akik szeretnének felhagyni a kereséssel, hogy végre eljussanak az Én Vagyok állapotba.


Nincs raktáron
13
2 900 Ft
2 510 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Életrajz
Mooji(1954. jan. 29. Port Antonio, Jamaica - )Anthony Paul Moo-Young egy jamaicai származású spirituális tanító és guru. Moo-Young papajinak, a nem-kettős (advaita) mesternek és Ramana Maharshi közvetlen tanítványának volt a tanítványa. Mooji a maga oldott filozófiai megközelítését a lusták megvilágosodási útjának nevezi.
Hasonló termékek