Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Ékesen szóló csend
Ékesen szóló csend
2 900 Ft
2 323 Ft

Ékesen szóló csend

Az advaita esszenciája

Kötetünk két klasszikus szöveg, a Daksinámúrti-mánaszóllásza és az Avadhúta-gítá szanszkrit eredetiből készült fordítását és magyarázatát tartalmazza. Előbbi Sankara, a híres filozófus-szent Sivát, a világtanítót magasztaló himnusza és annak kommentárja, utóbbi pedig az avadhúta, a teljesen felszabadult lélek éneke, melynek szerzője a hagyomány szerint Dattátréja.

[btn text="Daksinámúrti-himnusz recitálás - video" tcolor=#FFF bcolor=#FFA500 thovercolor=#FFF link="https://www.youtube.com/watch?v=gf4q-GfxuB4&t=106s" target="_blank"] [btn text="Könyvbemutató - Pál Dániellel" tcolor=#FFF bcolor=#FFA500 thovercolor=#FFF link="https://www.youtube.com/watch?v=pzfZv84hBdY&t=1567s" target="_blank"]

 

Mindkét mű az advaita, a nemkettősség tanítását fejti ki, a jóga, a tantra, és a saivizmus elemeivel bővítve. A kötet segítségével az olvasó lehetőséget kap, hogy elmélyüljön az advaita legfontosabb és egyetlen üzenetében: lényegét tekintve mindenki az örökkön szabad Önvaló, amelynek megtapasztalása maga a béke és a boldogság.

 Könyvrészletek ITT Lapozz bele ITT


Raktáron
20
2 900 Ft
2 323 Ft
Tartalomjegyzék
  • Daksinámúrti-himnusz (Daksináúrti sztótra)
  • Daksinámúrti-himnusz kommentárja  (Daksináúrti mánaszóllásza-várttiká)
  • A felszabadult lélek éneke (Avadhúta-gítá)
 
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek