Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Elengedés
Elengedés
4 990 Ft
3 600 Ft

Dr. David R. Hawkins

Elengedés

A dr. Hawkins által részletezett elengedés egy olyan egyszerű és hatékony módszer, melynek segítségével felszámolhatjuk a szeretet, az öröm, a siker, az egészség, sőt még a megvilágosodás belső gátjait is. Bár dr. Hawkins gyakran nevezi az elengedést „technikának”, mégis inkább egy az emberi természetbe kódolt, gyakran öntudatlanul is megélt belső elmozdulásról van szó. Ha ezt egyszer tudatosan végigkísérjük, olyan eszközzé alakíthatjuk, amelynek az élet bármely területén hasznát vehetjük, legyen az fizikai vagy érzelmi egyensúly, kreativitás, pénzügyi siker, szakmai előmenetel, kapcsolatok, nemiség vagy spirituális növekedés.

 

A könyvben vázolt összefüggések és egyéb elegáns módszerek nemcsak a kíváncsi Olvasónak válnak javára, hanem minden szakembernek is, aki a mentálhigiénia, a pszichológia, a gyógyászat, az önsegítés, a szenvedélybetegségek vagy épp a spirituális fejlődés területén dolgozik. Sokéves pszichiátriai tapasztalata során a szerző előtt elsődlegesen az a cél lebegett, hogy megtalálja az oly sokrétű emberi szenvedés enyhítésének leghatékonyabb módszerét.

 

Az elengedés belső mechanizmusa a gyakorlatban rendkívül hasznosnak bizonyult, ezt részletezi ez az írás. Míg dr. Hawkins korábbi köteteiben a magas tudatállapotokra és a megvilágosodás elérésére összpontosított, addig keresők ezrei egy jól alkalmazható technikát szerettek volna alaposabban megismerni, mely segítségével felszámolhatják a boldogság, a szeretet, az öröm, a siker, az egészség és végső soron a megvilágosodás belső akadályait. E könyv ezen akadályok elengedésének eszközével ajándékoz meg minket. Minden szakember számára felbecsülhetetlen kinccsel szolgál, aki a mentálhigiénia, a pszichológia, a gyógyászat, az önsegítés, a szenvedélybetegségek vagy akár a spirituális fejlődés területén dolgozik.

Könyvrészletek ITT Lapozz bele ITT


Raktáron
28
4 990 Ft
3 600 Ft
Adatok
Életrajz

Az 2012-bel elhunyt dr. David R. Hawkins az Institute of Advanced Spiritual Research (A Spirituális Kutatások Intézete) alapító igazgatója. Nevéhez fűződik az odaadó nem kettősség tanításainak lefektetése. A tudatkutatás kiemelkedő alakja, elismert orvos, tudós és előadó. Katolikus, protestáns és buddhista kolostorok köztiszteletben álló tanácsadója. A magas tudatszintek területén szerzett ismereteit „A Megvilágosodáshoz Vezető Legfőbb Út Tanítója” címmel méltányolták. Személyes spirituális fejlődésének történetét egy önéletrajzi zárófejezet foglalja röviden össze. David Hawkins életét az emberiség felemelésének szentelte.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek