Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Relaxáció, megnyugvás, belső béke
Relaxáció, megnyugvás, belső béke
2 835 Ft
2 454 Ft

Bagdy Emőke

Relaxáció, megnyugvás, belső béke

"Feszült vagy? Nem megy a tanulás elég hatékonyan? Elfáradtál? Nem tudsz elég jól koncentrálni? Ideges tünetekkel bajlódsz? Döcög az egészséged?
Neked készült ez a könyv. Tegyél próbát, miképpen tudod a rejtett belső erőket a szolgálatodba állítani! Tanuld meg felhasználni erőforrásaidat! Állj szóba a belvilággal, az érzelmi tudatoddal, amely bölcsebb, mint gondolnád.

Csak a tapasztalatodban bízz! Mindent megtudsz, megismersz, ha kipróbálod az elmédben rejlő kincsek felhasználását. Jóleső ellazulást, megnyugvást, belső békét, örömteli belső utakat kívánok"

Bagdy Emőke

A kötet bevezet a relaxáció és a meditáció alapjaiba, hogy jobban értsük azt a csodálatos világot, amelybe a hangoskönyv segítségével belépünk. A CD-n hét, Bagdy Emőke által összeállított és vezetett relaxáció/meditáció szerepel mp3 formátumban. (Közülük négy audio formátumban is meghallgatható.)

A programok között akad stresszmentesítő mélyrelaxáció; koncentráció-fejlesztő meditáció; gyors, hatékony önellazítás; egészséggondozó meditáció és a teljesítményhelyzetekre felkészülést megerősítő relaxáció is. Szövegük a könyvben nyomtatott formában is szerepel, azok számára, akik saját hangjukon szeretnék rögzíteni és hallgatni a gyakorlatokat.


Raktáron
13
2 835 Ft
2 454 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek