Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Szerelemben a világgal
Szerelemben a világgal
4 600 Ft
3 750 Ft

Jonge Mingyur Rinpocse, Helen Tworkov

Szerelemben a világgal

Mit taníthat az életről egy buddhista szerzetes, aki visszatért a halál torkából?

Mingyur Rinpocse könyve azon az éjszakán kezdődik, amikor kisurran kolostora kapuján, és elindul az ismeretlenbe. Vajon mi vezérli? Hogy elhajítson minden életét meghatározó titulust és rangot? Vagy hogy felkutassa lénye legmélyebb, legrejtettebb rétegeit? Csak három hét telik el, és az események drámai fordulatot vesznek. Mit él át egy magasan képzett buddhista meditációs mester a halál torkában? És mit hoz számára egy ilyen tapasztalat? Ebben az izgalmas és szokatlanul őszinte könyvben Mingyur Rinpocse megosztja az olvasókkal azokat az élettől kapott leckéket, amelyeket elvonulása során tanult meg, valamint azokat a meditációs gyakorlatokat, amelyek segítették, hogy minden nehézség közepette kitartson. Minden szava bátorítás és útmutató azok számára, akik a tudatosság ösvényét járják.

Vélemények

„Korunk egyik leginspirálóbb könyve. Rendkívüli tanúságtétel és mély tanítás, melynek olvasása közben csodálatunk egy pillanatra sem lankad. Bepillantások kincsesháza, mely arra ösztönöz, hogy még mélyebbre hatoljunk saját szellemi gyakorlásunkba, és értelmet adjunk az életünknek.”

Matthieu Ricard, a Happiness (Boldogság) és az Altruism (Önzetlenség) című könyvek szerzője

  „Ragyogó elbeszélésében Mingyur Rinpocse feltárja előttünk saját küzdelmét és felébredését, amint szembenéz világi identitása elvesztésével és magával a halállal. Könyve ritkaságnak számít a spirituális irodalomban. Ennek a bölcs és odaadó buddhista szerzetesnek a meghitt történetét olvasva saját átalakulásunk útja is új értelemmel, fénnyel és élettel telik meg.”

Tara Brach, a Radikális elfogadás és a True Refuge (Valódi menedék) című könyvek szerzője

  „Megigéző ez a rendkívül jól elbeszélt spirituális kaland – az ember nem tudja letenni, és nem akarja, hogy vége legyen. Feltétlenül ajánlom mindenkinek. Bármiben fogadok, hogy szeretni fogják!”

Daniel Goleman, az Érzelmi intelligencia című könyv szerzője

Könyvrészletek ITT


Raktáron
18
4 600 Ft
3 750 Ft
Adatok
Életrajz

MINGYUR RINPOCSE 1975-ben született a nepáli Nubriban, a híres meditációs mester, Tulku Urgyen Rinpocse lekisebb fiaként. Formális szerzetesi tanulmányait tizenegy esztendősen kezdte, majd két év múlva megkezdte első hároméves elvonulását.

Napjainkban tanításai integrálják a tibeti képzés gyakorlati és filozófiai tanait a Nyugat tudományos és pszichológiai megközelítésével. Mingyur Rinpocse nevezetes arról, hogy világos és közérthető módon adja közre a meditáció gyakorlatát. Amellett, hogy három kolostor apátja, a Tergar nemzetközi meditációs közösséget is vezeti, amelynek száz központja van világszerte.

 

Harminchat esztendős korában titokban elhagyta Indiában lévő kolostorát, hogy négy és fél éves vándorló elvonulásra induljon, melynek során hegyi barlangokban lakott, és falusi utcákon élt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek