Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

A szív csendje

Szeretnéd tudni, haladsz-e előre az ösvényen?

Szeretnéd tudni, haladsz-e előre az ösvényen? Mikor fordult elő utoljára, hogy azt gondoltad, a világ fájdalmat okoz neked? Mikor esett meg utoljára, hogy túlságosan fellelkesített, amikor valami jó történt veled?

2019.04.12 13:02
Szeretnéd tudni, haladsz-e előre az ösvényen?

Ez azt mutatja, hogy még mindig az emberi képességeid megszállottja vagy. Nem haladtad meg őket.

Nem menekülhetsz egy könyvbe. Sokan vannak úgy, hogy amikor feldúltak, és nem akarnak gondolkodni, bekapcsolják a tévét. A spirituális ösvényen járó emberek azonban egy spirituális könyvet csapnak fel. Ugyanolyan ez, mint bekapcsolni a tévét, annyi különbséggel, hogy te spirituális igazságokat memorizálsz. Nem mondom, hogy ez semmivel sem jobb, mint a tévé. Természetesen jobb, mint tévét nézni. Ugyanakkor csinálhatod akár ezer évig, alig fogsz fejlődni.


Hogyan fejlődsz?

1. Azáltal, hogy csak hivatkozásként használsz könyveket.

2. Azáltal, hogy gyakorlod azokat a módszereket, amelyeket megosztok veled.

3. Azáltal, hogy gyakorlod az Ön-kutatást.

4. Azáltal, hogy figyeled, ahogy keresztülmész az élet tapasztalatain, és nem reagálsz rájuk.
Figyeld meg, ahogy dühbe gurulsz! Ne tagadd le, hanem figyeld meg! És ha megfelelően, nyugodtan figyeled magad, akkor fel tudod tenni a kérdést: „Ki gurul dühbe? Ki érzi letörtnek magát?” Vidd végig! Végezd el újra meg újra, ahányszor szükséges! Egy nap a düh elhagy, a letörtség elhagy, a gondolataid elhagynak, és egyszerűen csak leszel.

UGRÁS A KÖNYVHÖZ