Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Arthur király és a Kerekasztal lovagjai
Arthur király és a Kerekasztal lovagjai
4 900 Ft
4 165 Ft

Roger Lancelyn Green

Arthur király és a Kerekasztal lovagjai

"Avalon lakói, a tündérek három ajándékkal áldották meg Arthurt, ezek pedig: hogy mind közül ő legyen a legkitűnőbb lovag; hogy ő legyen a legnagyobb király, aki ezen az országon valaha is uralkodik; és hogy sokáig éljen, tovább, mint bármelyik halandó ember."

Legenda kel életre, amikor a fiatal Arthur találkozik Merlinnel és kihúzza a kőbe zárt kardot, bizonyítékául annak, hogy égi hatalmak akarják őt királlyá tenni. Az ifjú uralkodó a harcok dúlta földből az áldások országát hozza létre, és maga köré gyűjti a legnemesebb, legbátrabb lovagokat, hogy társai legyenek a Kerekasztalnál mint birodalma békéjének és igazságosságának fenntartói.Roger Lancelyn Green klasszikusa gyönyörű irodalmisággal tárja elénk Arthur és a Kerekasztal lovagjainak szívdobogtató történeteit jóról és rosszról, lovagi erényekről és bátor kiállásról, szerelemről és harcról, varázslatról és szentségről. Uralkodásának tetőpontján Arthur udvarában megjelenik maga a Szent Grál is, amelyhez nem földi erővel juthatsz el, hanem csakis a szív tisztaságával.

A kötet magyar fordítása Abrudán Katalin műfordító igényes munkája. 9-99 éves korig minden korosztálynak szívből ajánljuk.

Roger Lancelyn Green


Raktáron
15
4 900 Ft
4 165 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek