Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Ételtől lélekig
Ételtől lélekig
4 200 Ft
3 800 Ft

Szécsi Märcz Ari

Ételtől lélekig

Az öt elem szerinti táplálkozás, ételkészítés elmélete és fortélyai

Ha ketten főzik ugyanazt, az nem ugyanaz - mondhatnánk sommásan a könyvről. Ki gondolná, hogy nem csak az számít, mit teszünk az ételbe, hanem legalább annyira, hogy mikor, azaz milyen sorrendben. S ez nem csak az ízét, de az energia- és tápértékét, végső soron az egészséget adó vagy vevő hatását is befolyásolja. Jelentősen.

Jelen könyvem elsőként 2000-ben jelent meg, és azóta két kiadásban több ezer példánya fogyott el. Megjelenése után sok művelődési házban, teleházban, rendezvényeken tartottam előadásokat az ezzel összefüggő táplálkozási és életmódról. Ezen alkalmakkor sok kérdés, érdekes, hasznos megjegyzés hangzott el, amelyek arra indítottak, hogy az első kiadást egészítsem, bővítsem. Most ezt az átdolgozott kiadást tartod a kezedben, ami több ismeretanyagot tartalmaz, és úgy gondolom jobban segít a gyakorlati megvalósításban.

A könyvben 100 már kész, egészséges és gyakorlatias receptet találhatsz, számos ételkészítési fortéllyal, segédletekkel, ötletekkel, hogy a könyvben nem szereplő kedvenceidet is e módszer szerint készíthesd el még egészségesebbre és finomabbra. Mindehhez életmód- és életvezetési tanácsokkal is bővítettem a könyvet, melyekkel ugyancsak javíthatsz egészségeden. Harmadik, erősen átdolgozott, bővített kiadás


Raktáron
10
4 200 Ft
3 800 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek