Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Mindfulness meditáció a fájdalom egyhítésére
Mindfulness meditáció a fájdalom egyhítésére
5 490 Ft
4 850 Ft

Jon Kabat-Zinn PhD

Mindfulness meditáció a fájdalom egyhítésére

Szerezd vissza az irányítást a tested és az életed felett

Szemet és lelket gyönyörködtető útmutató, mindfulnessalapú stressz- és fájdalomcsökkentő meditációkkal a krónikus fájdalommal és a kihívásokkal való megküzdésért.

"Meg kell tanulnia együtt élni a fájdalommal."

Hányszor hallottuk már ezt különféle orvosi beavatkozások után. De arról, hogyan lehet megtanulni együtt élni a fájdalommal, már nemigen esik szó.

"A fájdalom időnként elkerülhetetlen az életben, de a szenvedés - vagyis az, ahogyan a fájdalomhoz viszonyulunk - választás kérdése."

Jon Kabat-Zinn azért fejlesztette ki a mindfulnessalapú stresszcsökkentés (MBSR) módszerét, hogy segítsen a hagyományos kezelésekre - beleértve a gyógyszereket és műtéteket is - nem reagáló, krónikus betegségekben szenvedő betegeknek, hogy a mindfulness meditációs gyakorlatok révén képesek legyenek enyhíteni és szabályozni a szenvedés érzékelését. Azóta az MBSR-gyakorlatok világhírűvé váltak, miután oly módon képesek növelni az emberek fájdalommal való együttélési képességét, ami jelentősen csökkenti a szenvedést és a gyógyszerfüggőség mértékét is.

A fájdalommal való kapcsolatunk megváltoztatásának alapja belső erőforrásaink kiaknázása, amelyekhez a saját testünkön és elménken keresztül férhetünk hozzá, és amelyekkel az életminőségünket javíthatjuk pillanatról pillanatra, napról napra.A szerző végigvezet minket az alapgyakorlatokon, amelyeket bárki hatékonyan alkalmazhat a fájdalom és szenvedés intenzív formáinak kezelésére. Ez a megnyugtató képekkel és színes, inspiráló emlékeztetőkkel tarkított útmutató segítséget nyújt a tudatos légzés elsajátításában, az intenzív érzékelésekkel való belső munkában, a gondolatokkal és az érzelmekkel való megbékélésben, a tudatosságban való menedékkeresésben, és abban is, hogyan tudjuk a mindfulnesst új életformaként beépíteni a mindennapi életünkbe.

"A gyógyulás lehetősége mindig jelen van - minden pillanatban, különösen, ha megtanuljuk tudatosítani a jelen pillanatot."

A mindfulness pontosan erről szól.


Raktáron
12
5 490 Ft
4 850 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek