Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

A szív csendje

Ez a saját tapasztalatom

Amikor ezekről a dolgokról beszélek, a saját tapasztalataimra utalok. Ezért ne vedd félvállról, amit mondok, még ha sokszor kérem is tőled, hogy egyetlen szót se „higgy el” abból, amit beszélek. Ez ellentmondásosnak hangozhat, pedig nem az. 

2019.04.15 16:21
Ez a saját tapasztalatom

Nem kell elhinned semmit abból, amit mondok, ugyanakkor mégis el kell töprengened rajta. Próbálj a legmagasztosabb igazság megtestesülésévé válni!

Tizennégy éves voltam, amikor a spirituális felébredésem megtörtént. Ez a test egy osztályteremben ült, és egy matematikadolgozatot írt éppen. Hirtelen úgy éreztem, hogy kiterjedek. Sohasem hagytam el a testemet, ami azt bizonyítja, hogy a test már eleve sohasem létezett. Azt éreztem, hogy a test kiterjed, és ragyogó fény kezdett áradni a szívemből.Minden irányban láttam ezt a fényt. Perifériás látásom volt, és ez a fény valójában a saját Önvalóm volt. Nem úgy, hogy volt a test, és volt a fény. Nem volt kettő. Ez a fény egyre ragyogóbbá vált, ezernyi nap fényességével ragyogott. Azt hittem, hogy szénné égek, de nem így történt.

Tanítvány: Hogyan sikerült a dolgozat?

Robert: Még nem tartok ott. Ám ez a ragyogó fény, amelynek én voltam a középpontja és a kerülete is, kiterjedt az egész univerzumban, és én a saját Önvalómként voltam képes érzékelni a bolygókat, a csillagokat és a galaxisokat. Ez a fény hatalmas ragyogással tündökölt, és mégis gyönyörű volt, elmondhatatlan, leírhatatlan üdvösség. Egy idő után a fény kezdett eltűnni, de nem sötétség maradt utána. Csak egy hely volt fény és sötétség között, a fényen túli hely. Hívhatod ürességnek, de nemcsak üresség volt, hanem a tiszta tudat, amiről mindig beszélek. Tudatában voltam, hogy Vagyok, Aki Vagyok. Ugyanakkor az egész világegyetemnek is tudatában voltam. Nem volt idő, nem volt tér, csak a vagyok.
Majd úgyszólván minden kezdett visszatérni a megszokotthoz. Képes voltam érezni és megérteni, hogy minden bolygó, minden galaxis és minden ember, fa és virág ezen a földön voltaképpen nem más, mint miriádnyi energia, és én benne voltam mindenben. Én voltam a virág, én voltam az ég, én voltam az emberek. Az én volt minden. Minden az én volt. Az én szó tartalmazta az egész univerzumot.

UGRÁS A KÖNYVHÖZ