Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Irini Rockwell

Az Öt Bölcsesség energia

A könyvben bemutatott öt bölcsesség energia, vagy más néven az öt „buddha-család” külön- leges rendszert alkot a személyiségek megértéséhez. A létezés eme öt stílusában otthonra lelve, mély- séges belátást nyerhetünk nem csak saját viselkedésmintáinkba és érzelmeinkbe, de az energiák minden kapcsolatunkat jellemző játékába is. Az öt energia mindegyikéhez társul a világ érzékelésének és a vele való együttműködésnek egy sajátos módja. Mindegyiknek létezik intelligens és zavarodott megjelenési formája, és mindegyiket minőségek gazdag választéka jellemzi.
„Az önmegismerés bölcs eszközeként, ez a könyv nagyszerűen mutatja be azt, ahogyan az alapvető energiamintázatok az egyes személyiségjegyeken keresztül megnyilvánulnak, és ugyanakkor azt is, hogy ezen alapenergiák megértése hogyan segítheti a spirituális gyakorlás átültetését és alkalmazását a mindennapjainkban.”

Helen Palmer, Az Enneagram szerzője

Mindannyian képesek vagyunk mindegyik energia megtestesítésére, és amellett, hogy ezek közül általában egy vagy kettő uralkodónak mondható bennünk, az élet különböző területein gyakorta különböző energiákat mutatunk fel. Az éppen jelen lévő energiák dinamikusan változnak, velünk együtt alakulnak életünk változásaival összhangban. Irini Rockwell hasznos gyakorlatokon és lebilincselő tör- téneteken keresztül mutatja be számunkra, hogyan ismerhetjük fel saját életünkben a bölcsesség ener- giák működését – és hogyan használhatjuk fel őket ezek nyomán bármilyen helyzetben önismeretünk és tudatosságunk művelésére, a kapcsolatainkban zajló kommunikáció fejlesztésére, valamint kreatív önkifejezésünk felszabadítására. A könyv megírásához Irini Rockwell a hivatásos táncban, a pszichoterápiában, a meditációban, a buddhizmusban és vezetőképzésben szerzett tapasztalataiból merít. Tíz éven keresztül a Naropa Egyetem tanszéki oktatójaként működött. Jelenleg az Öt Bölcsesség Intézet (Five Wisdoms Institute) igazgatójaként Észak-Amerika és Európa szerte tart öt bölcsesség képzéseket tanárok, egészségügyi szakemberek, szervezeti vezetők valamint művészek számára.

Nincs raktáron
13
2 730 Ft
2 363 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Életrajz
Irini Rockwell amerikai buddhista tanító és pszichoterapeuta a Shambala Buddhista Közösség tanítója, a Naropa Egyetemen tanára és az Öt Bölcsesség Intézet (Five Wisdoms Institue) alapítója és vezetője. Mesterei Csögyam Trungpa Rinpocse és Sakyong Mipham Rinpocse voltak. Chögyam Trungpa Amerikába költözése után megalapította a Shambala Buddhista Közösséget és a Naropa Egyetemet a coloradoi Boulderben, ahol Irini jelenleg tanít s ahol egykor kontemplatív pszichoterápiából szerzett diplomát. Könyvei: A Természetes Intelligencia: erősségeink felfedezésének és felszabadításának buddhista rendszere A bölcsesség öt energiája - a személyiség az érzelmek, és kapcsolatok megértésének buddhista megközelítése
Hasonló termékek