Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Beszélgetések Srí Ramana Maharsival

„Gyakran megkérdezik tőlem: »Ha egy lakatlan szigetre kerülnél, és csak egy könyvet vihetnél magaddal, melyik lenne az?« A könyv, amelyet a kezedben tartasz – Beszélgetések Srí Ramana Maharsival –, az egyik abból a kettő-háromból, amelyet mindig említek. Ráadásul a Beszélgetések a következő tekintetben élen jár a listán: ez a huszadik század legnagyobb bölcsének élő hangja, és vélhetőleg korunk, de talán minden idők legnagyobb spirituális megvalósítása.”

(Ken Wilber)

„Kérdés: Milyen a Valóság természete?

Maharsi: Kezdet és vég nélkül létezik, azaz örök. Mindenütt létezik, azaz végtelen. Minden forma, változás, erő, anyag és szellem mögött ott húzódik. A sok (jelenség) változik és elmúlik, az Egy (Lényeg) azonban mindig megmarad... Az Önvaló az egyetlen Valóság. Ha a hamis azonosulás eltűnik, a Valóság folytonossága nyilvánvalóvá válik. Ez nem jelenti azt, hogy a Valóság itt és most ne lenne jelen. Mindig jelen van, és örökké ugyanaz.”

 

Könyvrészletek ITT Lapozz bele ITT

 

A könyvbemutató videója

[btn text="RÖVID VÁLTOZAT" tcolor=#FFF thovercolor=#FFF link="https://youtu.be/_Im3Iq22PXQ" target="_blank"] [btn text="TELJES VÁLTOZAT" tcolor=#FFF thovercolor=#FFF link="https://youtu.be/ouknyhlXXTo" target="_blank"]

 


Nincs raktáron
20
5 989 Ft
4 797 Ft
Nincs raktáron
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek