Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Hazatérés
Hazatérés
2 800 Ft
2 100 Ft

Budday Szűcs Ferenc

Hazatérés

INDIAI-áZSIAI utazások után ezúttal a TÚLVILáGRA” látogat el a szerző. Szó se essék róla, nem önszántából -> egész egyszerűen így hozta a Sorsa.
A nemegyszer megdöbbent erejű Látomások, Víziók, Rémálmok és Lidércnyomások meghökkent módon keverednek az úgynevezett „VALÓ VILáGGAL”.
Egy idő után ugyanis már csak a Jóisten a megmondhatója annak, melyik élmény tartozik a Látomás, és melyik a Valóság (b)irodalmába.
Az INDIA-TRILÓGIA (VERIGUDLáJF, LEVELEK A HIMALáJáBÓL, ZARáNDOKÚT) szerzője ugyan minden tőle telhetőt megtesz, hogy különválassza az Anyagi Világ történéseit a Látomásoktól-Vízióktól -> de bizony ez nem minden esetben sikerül.
A Lelki-Szellemi-és-Anyagi Valóság ugyanis – a szerző hitvallása szerint – megbonthatatlan Egységet képez!

A szerző így ír saját művéről:

A HAZATéRéS cím könyvemnek, illetve magának a címnek rengeteg jelentése van.
Szerénységem – ITT és MOST – csak kettőt emel ki belőlük.

Anyagi szinten ez azt jelenti, hogy közel negyven évig tartó – külföldön eltöltött kóborlás, barangolás – ODÜSSZEIA után végre hazatértem a szülővárosomba – BUDAPESTRE. Pontosabban BUDDHA-PESTRE. Ezt a negyvenéves ZARáNDOKUTAT persze ne vegye a Kedves Olvasó szó szerint, hiszen újra és újra, amint lehetőségem nyílt rá, haza-hazatértem.
Különös módon azonban akkor sikerült végre megszabadulnom a bécsi lakásomtól -> és ezzel együtt a végeláthatatlan és egyre fárasztóbb utazásoktól -> amikor mindent, de tényleg mindent elengedtem -> elsősorban az életet!!!
Bármennyire érdekesek és izgalmasak is legyenek a – nem egyszer Egzotikus országokba tett – utazások -> egy idő után az embernek rá kell jönnie arra, hogy a Belső Utazások ugyanolyan érdekfeszítőek és lebilincselőek… SŐT!
Az, hogy az ember a fizikai testét egyik helyről a másikra vonszolja – egy idő után már nem hoz semmit a konyhára, magyarán sehová sem vezet.
és ha az utazó képtelen magától rájönni erre az alapigazságra -> a SORS gondoskodik róla -> és szépen betöri a fejét -> mint ahogy ez szerénységemmel megtörtént -> és rázúdítja az addig földolgozhatatlan Látomások és Víziók tömegét.
De hát ismerjük az ősi mondást:

Aki Dudás akar lenni,
Pokolra kell annak menni!
 A SZERZŐ


Raktáron
25
2 800 Ft
2 100 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek