Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Elengedés

A büszkeség feladása - visszatalálni az öröm igazi forrásához

Ha elengedjük a büszkeséget, megérkezik a segítség, és nekilát a probléma megoldásának, amellyel oly régóta küszködünk. Tehetünk egy próbát, és igazolhatjuk ennek az elvnek az igazságát azzal, hogy kiválasztunk egy olyan területet, ahol nehézségeink vannak, és alaposan szélnek eresztjük az összes vele járó büszkeséget.

2016.07.19 15:13
A büszkeség feladása - visszatalálni az öröm igazi forrásához

Amikor ezt megtesszük, meglepő dolgok kezdenek történni. A büszkeség elengedése megnyitja az ajtót, hogy megkaphassuk azt, ami számunkra a legelőnyösebb. Hajlandóak vagyunk-e elengedni a büszkeséget és a felsőbbrendűség érzését? Ha hajlandóak vagyunk elengedni a büszkeség látszatbiztonságát, akkor azt a valódi biztonságot is megkapjuk, amely a bátorsággal, önmagunk elfogadásával és az örömmel együtt jár.

Az elengedés olyan, mint egy belső nyomás hirtelen megszűnése, vagy mint a nehezékektől való megszabadulás. Mindezt a hirtelen megkönnyebbülés és könnyűség érzése mellett a fokozott boldogság és szabadság érzete kíséri. Ez az elme egy tényleges mechanizmusa, és alkalmanként mindenki megtapasztalta már.

Mi nem a drámáit eljátszó villódzó képek vagyunk a vetítővásznon, hanem maga a vászon – az élet kibontakozó filmjének ítélkezésektől mentes tanúja, kezdet és vég nélkül, potenciáljában végtelen. Ezek az egyre mélyülő ráébredések igaz természetünkre előkészítik a táptalajt a Tudat Végső Felismeréséhez: Azonosságát Magával Istennel.

UGRÁS A KÖNYVHÖZ