Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Hogyan szolgálja a halál az ÉLETET?
Hogyan szolgálja a halál az ÉLETET?
2 700 Ft
1 950 Ft

Schäfer, Thomas

Hogyan szolgálja a halál az ÉLETET?

Búcsú és halál a családfelállításban

Halál nélkül mit sem ér az élet! - így végződik egy afrikai mese a hős hosszas tépelődése és szenvedése után. Az élet és a halál összetartozik; és aki helyesen viszonyul a halálhoz, egyben az életét is szolgálja. Aki fél a haláltól, legtöbbször az élettől is fél. Aki teljes szívvel elfogadja az életet a mélypontjaival és csúcspontjaival együtt, az a halált is békével fogadja.

Ha a halállal való találkozásba bevonjuk a mesék bölcsességét, mélyebben behatolhatunk az elmúlás világába. A mesékben megszokott dolog, hogy megjelenik a halál. A vele találkozó mesealakok úgy beszélgetnek vele, mint "ember az emberrel" - akár a családfelállítás során. 

Ebben a könyvben sok történet szerepel nehéz emberi sorsokról, amelyek sajátságos módon összecsengenek az előttük bemutatott mesékkel. A családfelállításokban láthatóvá válik, hogy a halál és az elmúlás valóban befolyásolja a mindennapi életünket, sőt az ott végzett munka a halottak lelkivilágára is visszahat. 


Thomas Schäfer szakterülete a pszichoterápia és a családfelállítás - könyvében sokéves tapasztalatára támaszkodva mutatja be a családfelállítás során a halál témakörében előforduló legfontosabb kérdéseket: 
-Testvér, gyermek halála a családban 
- A szülők halálos betegsége 
- Az idős és elhunyt szülők tisztelete 
- A házastárs halála 
- Beleavatkozás az emberi sorsba 
- A gyász


Raktáron
28
2 700 Ft
1 950 Ft
Adatok
Életrajz

Thomas Schäfer szakterülete a pszichoterápia és a családfelállítás - könyvében sokéves tapasztalatára támaszkodva mutatja be a családfelállítás során a halál témakörében előforduló legfontosabb kérdéseket: -Testvér, gyermek halála a családban - A szülők halálos betegsége - Az idős és elhunyt szülők tisztelete - A házastárs halála - Beleavatkozás az emberi sorsba - A gyász

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek