Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

A csodálatos elme kódja
A csodálatos elme kódja
3 985 Ft
3 449 Ft

Vishen Lakhiani

A csodálatos elme kódja

A boldogság, tudatosság és korlátok nélküli élet 10 törvénye

"Minden, amit ma a világról tudunk - ahogy dolgozunk, szeretünk, szülőként működünk, költekezünk, és ahogy meghatározzuk a siker fogalmát - egy láthatatlan szabályrendszert követ. De mi lenne, ha hatályon kívül helyeznénk ezeket a kikopott rendszereket és tiszta lappal indulhatnánk? Hogyan nézne ki az életed, ha elfelejthetnéd a múlt szabályait, és te határozhatnád meg, mint jelent számodra a boldogság, a cél vagy a siker fogalma?
A csodálatos elme kódja olyan szabályok gyűjteménye, amelyek segítenek kitörnünk átlagos, szürke életünk béklyójából. Ötvözve a technikai gondolkodást, a modern spiritualitást, a fejlődésbiológiát és az elmés humort, Vishen Lakhiani új, izgalmas keretet vázol fel, amely szerint átkódolhatod önmagad új, felelősségteremtő erővel bíró hittel és viselkedésmintákkal, melyek kivételes életet eredményeznek... boldogabbat és eredményesebbet, mint amilyenről valaha álmodni mertél.
E könyv 10 olyan empowering (felhatalmazó, felelősségteremtő) szabályt mutat be, amelyek:- hatékony gyakorlatok és módszerek arra, hogyan kódold újra az elmédet
  • egyedi modellek leírásai, mint például a tudattervezés, melynek köszönhetően fejlődésed tempója soha nem látott mértékben nő
  • képessé tesznek, hogy meggörbítsd a valóságot és harmóniában élhess képessé tesznek és vágyat keltenek benned, hogy nyomot hagyj magad után az univerzumban, és fedezd fel az utad."

Raktáron
13
3 985 Ft
3 449 Ft
Hasonló termékek