Kérdése van? Hívjon minket! +36706001905

Boldogságmítoszok - Tények és tévhitek
Boldogságmítoszok - Tények és tévhitek
3 500 Ft
3 029 Ft

Sonja Lyubomirsky

Boldogságmítoszok - Tények és tévhitek

Egy életen át boldog leszek, ha megtalálom a páromat, gyermekeim születnek, gazdag leszek, és szép szakmai karriert futok be? Nem lehetek boldog, ha egyedül maradok, ha elváltam, ha anyagi gondok szakadnak rám, vagy ha pozitívak lettek a leleteim? Az öregedés és a beteljesületlen álmok szükségszerűen boldogtalansághoz vezetnek?

A kötetben Sonja Lyubomirsky tudományos vizsgálatok eredményeit felvonultatva, mégis olvasmányos stílusban, a hétköznapi életből vett sok-sok példán keresztül világít rá arra, hogy ezek a közhiedelemben élő „mítoszok” alapjában véve tévhitek, a hozzájuk kapcsolódó hamis elvárások pedig sok probléma és hibás döntés forrásává válhatnak, megakadályozhatják például azt, hogy rálássunk az életünk negatív fordulataiban rejlő növekedési, megújulási lehetőségekre. Meggyőző érveléssel mutatja be, hogy az életünkkel való tartós megelégedettség és a boldogságérzet alapját nem a körülmények kedvező alakulása biztosítja, hanem a megfelelő tudati és érzelmi beállítottság, és hathatós támogatást nyújt ezek kialakításához.


Raktáron
13
3 500 Ft
3 029 Ft
Adatok
Életrajz
Sonja Lyubomirsky a Kaliforniai Egyetem Riverside-i Tagozatának tanára. Első diplomáját a Harvard Egyetemen szerezte, majd a Stanford Egyetemen doktorált szociálpszichológiából. Lyubomirsky és a boldogságérzet tartós növelésének módjával foglalkozó kutatásai sok rangos elismerésben részesültek már, többek között elnyerték 2002-bena Templeton Pozitív Pszichológia díjat és (Ken Sheldonnal közösen). A kaliforniai Santa Monicában él férjével és három gyermekével.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek